کارخانه فروش فن کویل-انواع فن کویل
فن کویل چیست؟
فن کویل کوچکترین عضو سیستم های تهویه مطبوع است. فن کویل دستگاهی که از ان به عنوان خنک کردن و تولید گرما و به طور کلی تهویه مطبوع در منازل مسکونی و اداری و تجاری و..استفاده می شود. تبدیل انرژی از آب به هوا است و فن کویل ها با گرم کردن یا خنک سازی هوا در یک فضای داخلی، کنترل دما را فراهم می کنند . و از طریق سیم پیچ لوله مسی گردش می کنند و هوای تازه را گرم یا خنک می کند .همچنین فن کویل هوای تازه ای را جایگزین هوای اتاق می کند. فن کویل قابلیت تغییرات گرمایشی یا سرمایشی را برای چندین اتاق در یک ساختمان فراهم می کند.فن کویل می تواند به تنهایی برای یک فضا استفاده شود یا برای سرویس دهی به چندین بخش و موقعیت مجزا طراحی شود.
اجزا فن کویل:
فن
سیم پیچ
شبکه های هوای تأمین کننده
فیلتر
سیستم چهار لوله
ترموستات
قطعه کنترل سرعت فن
شیر دو پورت
سینی تخلیه و لوله
مزایا استفاده از فن کویل:
فضای کمی را اشغال می کند
تعیین دمای هر اتاق به صورت مجزا
مقرون به صرفه
به راحتی نصب می شوند
آلودگی از اتاقی به اتاق دیگر انتقال پیدا نمی کند
با استفاده از ترموستات به راحتی می توان دمای اتاق را کنترل کرد
به دلیل حذف کانال کشی، فضای مفید کمتری اشغال می شود .
انواع فن کویل:
فن کویل ایستاده
فن کویل دیواری
فن کویل زمینی
فن کویل کانالی
فن کویل سقفی توکار
فن کویل سقفی از نوع کاستی
فن کویل ایستاده :
این نوع فن کویل پرکاربرد و پر استفاده است.فن کویل ایستاده به صورت ایستاده است و می تواند هرجای مناسبی دراتاق مستقر شود. چنانچه فاصله کف اتاق تا زیر پنجره کم باشد می توان از نوع کوتاه آن استفاده کرد. دریچه هوای خروجی از فن کویل های ایستاده می تواند در بالا و یا در قسمت جلوی فن کویل تعبیه شود. بدین ترتیب هوادهی یا به طرف بالا و یا به طرف جلو خواهد بود.فن کویل های ایستاده برای فضاهای اداری و یا آپارتمان ها استفاده می گردد.
فن کویل سقفی توکار:
همان طور که از نامش مشخص است، این مدل داخل سقف خانه ها قرار می گیرد و زیر آن یک دریچه بزرگ برای بازدید نصب می شود. مکش هوا از زیر یا در بعضی موارد از پشت این دستگاه صورت می گیرد. در جلوی این فن کویل یک دریچه مشبک قرار میگیرد که در صورت مکش از پشت، در پشت دستگاه هم قرار میگیرد. همچنین در جلوی دستگاه یک دریچه دیگر قرار دارد که وظیفه پرتاب باد را بر عهده دارد؛ یعنی هوای خروجی گرم یا سرد از آنجا پرتاب میشود.
فن کویل زمینی:
از فن کوئل های زمینی در ساختمان های مسکونی یا ساختمان های اداری و... مورد استفاده قرار می گیرد.ظرفیت این نوع فن کویل بین 200الی 1000فوت مکعب بر دقیقه است که در آن هوا به صورت روبه رو زن یا عمودی به سمت بالا منتشر میشود.
فن کویل های کانالی:
این نوع فن کویل مشابه فن کویل های سقفی توکار می باشند با این تفاوت که به دلیل اتصال به کانال باید شامل افت فشار استاتیکی بالاتری باشند به همین علت ارتفاع بیشتری دارند و در ظرفیت های 600 الی 2600 فوت مکعب در دقیقه (CFM) تولید می گردد و بیشتر مناسب مغازه ها و لابی ساختمان ها و قسمت های اداری کارخانجات می باشند.
فن کویل سقفی از نوع کاستی:
این نوع فن کویل ها در انواع یکطرفه با ظرفیت های بین 300 الی 600 فوت مکعب در دقیقه (CFM)، دو طرفه با ظرفیت های بین 300 الی 600 فوت مکعب در دقیقه (CFM)و چهارطرفه با ظرفیت های بین 300 الی 1500 فوت مکعب در دقیقه (CFM) عرضه می شود که در زیر سقف کاذب نصب می شوند. هوادهی در این فن کویل ها از دریچه جلو و جهت آن افقی است. این نوع فن کویل به صورت روکار نصب می گردد و مانند انواع سقفی توکار نیازی به دریچه و متعلقات آن ندارند.نصب سریع و آسان و دریچه های متحرک از مزیت های این نوع فن کویل می باشد که مورد توجه عموم قرار گرفته است.
فن کویل دیواری:
در بعضی مواقع فن کویلهای دیواری را با کولرهای اسپلیت اشتباه گرفته می شود، لذا بسیار شبیه به یکدیگر هستند. این نوع فن کویل ضعیفتر از دیگر فنها است و گرما و سرما را با قدرت کمتری در اختیار شما قرار میدهد. فن کویلهای دیواری با یک کنترل از راه دور تنظیم میشوند و به سادگی میتوان تنظیمات آن را تغییر داد. ظرفیت این فن کویلها بین 300 تا 600 فوت مکعب در دقیقه است و فضاهای نسبتا کوچک به خوبی سرد و یا گرم میکند
تعمیر و نگهداری فن کویلمحل نصب:
اولین مرحله برای نصب فن کویل، می بایست موقعیت مناسب و دقیق ان را تعیین کنید.که بر حسب نوع دستگاه که می تواند زمینی، سقفی یا دیواری و ایستاده و..باشد، نصب ان ها متفاوت می باشد. اما به طور کلی لازم است محلی برای نصب فن کوئل انتخاب گردد که در اطراف آن مانعی برای خروج و یا ورود هوای دستگاه وجود نداشته باشد.با توجه به استفاده همیشه از فن کویل در فصول مختلف سال، تعمیر و نگهداری دستگاه اهمیت بالای دارد. به طوری که در ابتدای فصل می توان سینی درین را چک نمود و محل اتصال سینی به لوله درین را پاکسازی کرد تا از هر گونه گرفتگی مسیر تخلیه، پیشگیری شود.همچنین لازم است حداقل هر دو ماه یک بار فیلتر هوای فن کویل تمیز گردد. البته اگر دستگاه در محیطی قرار دارد که گرد و خاک و یا ذرات معلق در هوا قابل توجه است، توصیه می شود در بازه های زمانی کوتاه تری فیلتر تمیز گردد. چرا که فیلتر هوای کثیف، مقدار دبی هوا و بازدهی دستگاه را کاهش می دهد.همچنین لازم است از نصب دستگاه در نزدیکی منابع گرمایی، در معرض تابش مستقیم نور خورشید و در محل های مرطوب، خودداری شود.برای نصب فن کویل های کانالی به ارتفاع زیر سقف بیش تری احتیاج است، در صورت امکان در سقف کاذب تعبیه می شوند. به طوری که کانال های نصب شده در سقف ها می توانند هوای تولید شده فن کویل را به نقاط مختلف خانه منتقل کنند.نصب فن کویل های دیواری نیز معمولا با فیکس کردن دستگاه به دیوار با اتصالات پیچ و رولپلاک انجام می گردد. این دستگاه ها ظرفیت محدودی داشته و وزن بالایی ندارند. فن کویل های زمینی نیز با نصب اسان معمولا در محل انتخاب شده، قرار می گیرند و نیازی به اتصال به دیوار ندارند.
بهبود عملکرد فن کویل:
بازرسی و بهینه سازی کنترل درجه حرارت منطقه
طول عمر چیلرها 15 الی 20 سال است. باید قبل از پایان عمر عملیاتی آن ها از نظر کارایی قطعه جایگزین را خریداری کنید. تعویض چیلرها بهتر است در زمستان انجام شود.
راه اندازی مجدد و نگهداری تعادل جریان آب سرد و آب گرم و عملکرد شیر
کنترل های دیگ های بخار، چیلرها و پمپ های مرتبط و ارتقا آن ها
نحوهی کار فن کویلها:
فن کویل ها به دو شکلاستفاده می گردد. در شکل اول فن کویل تنها عمل برودت و حرارت لازم را ایجاد میکند. و هوای تولید شده و تازه به وسیلهی هوارسان مرکزی و توسط کانالهایی که جهت توزیع هوا تعبیه شدهاند در سطح مکان مورد نظر منتشر میشود و به این شکل تهویه مناسب، در این فضا شکل میگیرد.در حالت اول عمل تنظیم میزان گرما و سرمای خروجی توسط ترموستاتی که درون فن کویل قرار دارد و با روشن و خاموش کردن فن انجام میشود.در شکل دوم فن کویل در کنار ایجاد برودت و حرارت مورد نیاز، تولید هوای تازه را نیز عهده دارد. نحوه کار به این گونه است که فن دستگاه، با کشیدن هوای تازه به داخل از راه دریچهای که درون دستگاه تعبیه شده است و دقیقاً در بخش پشتی فن کویل قرار گرفته است، هوا را در فضا پخش میکند.یکی از مزیتهای استفاده از حالت دوم، کم شدن هزینههای اضافه مانند هزینهی مربوط به دستگاهها و سیستمهای هوارسان مرکزی و تجهیزات مورد نیاز آنها اشاره کرد.
نحوه انتخاب فن کویل:
هنگام انتخاب فن کویل باید به فاکتورهایی توجه شود از جمله: نوع فن کویل از لحاظ کاربرد در محیط و نحوه قرار گیری، زیبایی، بدنه، قدرت موتور، ظرفیت فن کویل و قیمت آن توجه شود. زیبایی ظاهری فن کویل از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا یکی از اجزاء ساختمان محسوب می شود. بدنه فن کویل بهتر است فلزی و یکدست باشد تا از ایجاد صدا و لرزش در فن کویل جلوگیری شود، همچنین بهتر از فن کویلی با قدرت موتور چند دور و بی صدا استفاده شود تا صدای کمتری در محیط اطراف ایجاد کند.
نکات مهم درخرید فن کویل:
چپ یا راست بودن محل اتصال لوله های فن کویل می بایست تعیین شود.
هنگام خرید به نوع فن کویل و با توجه به نوع کاربری ساختمان و محل نصب و...توجه شود.
سطح صدا یکی دیگر از فاکتورهایی است که باید هنگام انتخاب فن کویل مورد توجه قرار بگیرد. عوامل موثر بر سطح صدا عبارتند از: ارتفاع سقف، نوع ساخت و ساز سقف، اتاق های آکوستیک و به طور کلی چگونگی قرار گرفتن فن کویل و نوع موتور و فن به کار گرفته شده.
فن کویل را می توان همراه با سایر دستگاههای تهویه مطبوع مانند چیلر جذبی، چیلر تراکمی، چیلر سانتریفیوژ و مینی چیلر به کار گرفت.
به منظور صرفه جویی در هزینهها میتوان در فضاهای مسکونی از مدل سقفی توکار در جلوی در ورودی هر اتاق خواب استفاده کرد.
قیمت فن کویل:
قیمت فن کویل به نوع ان و کاربرد،محل نصب ان،بدنه،ظرفیت ان،ابعاد فن کویل،فن و موتور ان و...بستگی دارد.
تولید کننده فن کویل:
کارخانه تولیدفن کویل مهتاب گستر، با پشتوانه چندین سال تجربه مدیران آن در زمینه تولید انواع فن کویل با بهره گیری از جدید ترین فن آوری های روز دنیا، با کیفیت ترین فن کویل را تولید و ارائه می نماید و با بهره گیری از دانش روز و مساعدت مشتریان گرامی درصدد پیشرفت و نوآوری روزافزون می باشیم.کارشناسان فروش فن کویل مهتاب گستر همیشه برای کمک به شما عزیزان در خدمت هستند. آن ها تجربه گسترده ای در زمینه تولید فن کویل برای طیف گسترده ای از بخش ها دارند. برای راهنمایی یا اطلاعات بیشتر در خصوص تولید فن کویل و استعلام قیمت فن کویل به سایت مهتاب گستر مراجعه نمایید. برای راهنمایی و پشتیبانی با تیم متخصص پایپ ایران در تماس باشید.